Bet365 alternatíva? bet365 kivonul

 Az egyik legnépszerűbb online szerencsejáték-szervező vállalat, a brit Bet365, bejelentette kilépését Magyarországról. A november 17-ig le nem zárult fogadások érvényben maradnak, és azokat a szokásos módon rendezik – áll a 444.hu által ismertetett ügyfeleknek szóló levélben.

A Bet365 2001 tavaszától működik, és ezen idő alatt, hasonlóan más országokhoz, Magyarország is próbálta betiltani az online fogadást. Bár a magyar távszerencsejátékot az év elején legalizálták, ami stabilabbá tette a Bet365 részvételét a piacon, ugyanakkor szigorúbb szabályokhoz kötötték az online szolgáltatást, ami megnehezítette a külföldi cégek magyarországi tevékenységét.

Bet365 alternatíva? A cikk alján megtalálod.

A Bet365 most úgy döntött, hogy befejezi magyarországi működését:

„Működésünk felülvizsgálata után sajnálattal közöljük, hogy 2023. november 20-ától felfüggesztjük szolgáltatásainkat az Ön országának lakosai számára” – olvasható a levélben.

A levél hangsúlyozza, hogy a már megtett, de november 17-ig le nem zárult fogadások érvényben maradnak, és azokat a szokásos módon rendezik. Az ügyfeleknek december 4-ig van lehetőségük kivenni a számlájukon lévő pénzt.

Sajnálattal értesítjük a bet365 kivonul 20-án végleg!

Itt a bet365 alternatíva.

kattints ↣ ide vagy a képre. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük